Ensight Finance desemnată ‘Firmă de top în 2016’

Cu ocaEnsight Financezia Zilei Naționale a Contabilului Român, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R.) filiala București, entitatea care reglementează profesia contabilă din România, a întocmit un top al celor mai bune firme de contabilitate din capitală.

Criteriile după care s-a realizat acest top au fost gradul de perfecționare al profesioniștilor contabili, calificativul obținut în cadrul auditului anual de calitate efectuat de către C.E.C.C.A.R., numărul mediu de angajați, numărul de clienți și cifra de afaceri obținută în anul precedent.

Firmei Ensight Finance, parte a grupului Ensight Management Consulting, i s-a decernat premiul ‘Firmă de top în 2016’ o distincție prestigioasă și importantă oferită de corpul profesional național.

Ensight Finance este, de asemenea, membră și a Camerei Auditorilor Financiari din România și a Camerei Consultanților Fiscali din România. La nivel internațional, Ensight Finance este partenerul român agreat al World Tax Services Alliance, o rețea internațională de firme de consultanță care oferă un portofoliu larg de servicii de fiscalitate, juridice și de consultanță.

Serviciile din portofoliul companiei sunt: servicii financiare pentru soluțiile integrate de business, întreaga gamă a serviciilor contabile si de salarizare, consultanță fiscală, precum și cursuri de formare profesională în aceste domenii.