Termeni si Conditii de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare. Prin accesarea acestui site si a oricaror pagini legate de acesta, confirmati ca ati acceptat termenii si conditiile prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, nu folositi acest site si nici pagini legate de acesta.

DREPTURI DE AUTOR (C) Ensight. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

Drepturile de autor asupra acestor pagini, asupra ecranelor de afisare a paginilor, asupra informatiilor si materialelor postate si asupra modului lor de dispunere sunt in proprietatea Ensight Management Consulting daca nu se stipuleaza altfel.

MARCI INREGISTRATE

Sigla Ensight este marca inregistrata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Ensight poate revendica drepturile si asupra altor marci cuprinse in aceste pagini.

FOLOSIREA INFORMATIILOR SI A MATERIALELOR

Ensight isi rezerva dreptul de a modifica in timp informatiile si materialele continute in aceste pagini, precum si termenii, conditiile si descrierile publicate pe site. Anumite produse si servicii nu sunt disponibile in toate zonele geografice. Eligibilitatea dumneavoastra pentru anumite produse si servicii face subiectul unor decizii si acceptari finale din partea Ensight.

Informatiile si materialele existente pe acest site, inclusiv textul, grafica, redirectionarile sau alte elemente sunt oferite pe principiul “asa cum sunt”, “asa sunt disponibile”. Ensight nu garanteaza acuratetea, conformitatea si nici complexitatea acestor informatii si materiale si neaga orice responsabilitate pentru orice greseli sau omisiuni din aceste informatii si materiale. Nu este oferita niciun fel de garantie, expresa sau tacita, in legatura cu informatiile si materialele, pentru, dar nelimitandu-se la: incalcarea de drepturi ale tertilor, titlu, potrivire pentru un anumit scop sau comercializare si lipsa de virusi de computer.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Ensight nu va fi raspunzatoare in nici un fel pentru prejudicii, incluzand, dar nelimitandu-se la prejudicii directe sau indirecte, speciale, incidentale sau colaterale, pierderi sau cheltuieli decurgand din folosirea acestui site, din lipsa de abilitati in folosirea de catre terti sau din avarii, erori, omisiuni, intreruperi, defecte, intarzieri in operatiuni sau transmisii, virusi sau avarii ale sistemelor, chiar daca Ensight sau reprezentanti ai companiei acesteia au fost avertizati despre posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii, pierderi sau cheltuieli. Pentru redirectionarile catre alte resurse pe internet utilizatorii isi asuma in totalitate riscurile; acuratetea continutului, opiniile exprimate si alte redirectionari oferite de acele resurse nu au fost investigate, verificate, monitorizate sau aprobate de catre Ensight.

COLECTAREA DE INFORMATII

Toate informatiile puse la dispozitia Ensight prin intermediul acestui site vor fi luate in considerare si vor ramane in proprietatea Ensight. Vor putea fi folosite fara restrictii si pentru orice scop, ideile, conceptele, know-how-ul sau tehnicile puse la dispozitia Ensight de catre orice vizitator prin intermediul acestui site. Compania Ensight nu va fi tinuta de nici o obligatie de confidentialitate cu privire la informatiile puse la dispozitia sa, cu exceptia acordurilor incheiate de entitatea Ensight in cadrul relatiei directe cu clientii sau a altor acorduri sau obligatii legale.

INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

Toate informatiile cu caracter personal prezentate catre Ensight prin intermediul acestui site vor fi luate in considerare si vor ramane in proprietatea Ensight, vor putea fi folosite in mediul intern al companiei fara restrictii si nu vor fi dezvaluite nici unei terte persoane. Aceste informatii vor fi folosite numai in scopuri de marketing si pentru evaluarea portofoliilor personale si a CV-urilor.