Partener al Nextcontinent

nc1update1

Ensight Management Consulting este membru fondator al Nextcontinent, o retea de companii in domeniul consultantei cu 40 de birouri in 30 de tari si o echipa de 1500 de consultanti.

Nextcontinent este o noua aventura pentru companiile independente de consultanta. ‘Cetatenii’ retelei sunt lideri care impartasesc o viziune comuna si au dorit sa impartaseasca aceasta relatie de incredere pe care au dezvoltat-o impreuna cu clientii lor timp de multi ani si celorlalti parteneri prin intermediul acestei ‚cetatenii’.

Reteaua isi doreste ca ‚cetatenii’/consultantii sa dezvolte o intelegere aprofundata a personalului si a produselor companiei clientului si impreuna sa lucreze ‚umar la umar’. Ei sunt singurii intermediari dintre clienti si retea. Clientii interactionand cu ei, nu cu un brand abstract.

Nextcontinent isi propune o abordare si o mentalitate proaspata in consultanta:

  • O retea de consultanta multi-locala capabila sa implementeze eficient, pentru client, procesele de transformare, oferind in acelasi timp o atentie sporita la diversitatea de probleme si situatii care apar in viata unei organizatii.
  • Consultanti pregatiti si dispusi sa raspunda la provocari multi-culturale si cu competenta de a le transforma din provocari in avantaje.
  • Consultanti cu o gandire pragmatica, orientata catre afacere, lideri activi pe pietele lor locale si cu o buna intelegere a diferentelor si caracteristicelor celor doua piete, locale si globale.

Vezi lista partenerilor din retea pe nextcontinent.net