8 Ensighteri la Bucharest City Marathon

Pe data de 17 octombrie ac, 8 consultanti Ensight au luat parte la Bucharest City Marathon, cel mai mare eveniment sportiv de atletism stradal international gazduit de capitala si aflat anul acesta la cea de a treia editie.

Consultantii Ensight (Andreea Visanoiu, Andreea Bihari, Ilinca Havrici, Andra Tatuta, Alina Marian, Adriana Miu, Roland Teufel, Vlad Sladariu) au participat la proba de maraton-stafeta (4 x 10,54 km) fiind impartiti in 2 echipe.

Andra Tatuta, Business Analyst : « Am participat pentru ca vroiam sa vad daca pot. Inainte de maraton, alergasem maxim 6 km, asa ca acum am un nou record personal. Anul viitor as vrea sa incerc mai mult. La final a fost destul de amuzant pentru ca medaliile atarnate pe snururi tricolore aminteau de echipele de gimnaste romane care se intorceau premiate de la jocurile olimpice. »

Andreea Visanoiu, Senior Consultant : « Maratonul stafeta a fost prima mea „alergare in echipa” dar trebuie sa recunosc ca a fost cea mai placuta competitie la care am participat pana acum. Partea in care am facut un efort impreuna, am facut tot ce am putut ca sa castigam un minut din timp, stiind ca asta il va ajuta pe colegul care urmeaza sa faca un timp mai bun, aceasta parte a facut toata experienta sa fie mai interesanta si mai placuta. Maratonul stafeta din Bucuresti a fost una dintre multele ocazii create de noi pentru a relationa si sa obtinem cat mai mult de la noi, de a fi mai buni, mai puternici, individual, dar si ca echipa. Ma bucur ca am putut participa la acest eveniment si planuim pentru anul viitor sa ne imbunatatim timpul, deci este doar inceputul pentru noi … »

Adriana Miu, Consultant : « Experienta de la BCM a fost una extraodinara, in primul rand pentru ca ne-a ajutat sa ne testam (odata in plus) limitele, sa lucram in echipa in alt mediu decat cel profesional in care eram deja obisnuiti, sa ne adaptam presiunii si sa facem impreuna fata efortului. Si rezultatele s-au vazut, avand in vedere ca timpul obtinut de catre toti coechpierii a fost peste nivelul asteptarilor setate initial ».


Fosta campioană olimpică la canotaj, Valeria Răcilă van Groningen, a pornit maratonul acum doi ani, in 2008, după ce participase la mai multe maratoane organizate de Silviu Dumitrescu. Din declaratiile organizatorilor rezulta faptul ca acest eveniment nu este menit doar sa incurajeze un stil de viata sanatos si practicarea sportului ; fondurile colectate prin intermediul sau vor fi utilizate pentru sustinerea a doua cauze sociale promovate de asociatiile ViitorPlus si Hospice Casa Sperantei.

Bucharest City Marathon este organizat de Asociatia Bucharest Running Club in colaborare cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman, Federatia Romana de Atletism.1