Alumni

Alumni

Teo Carp,

E-technology Security Consultant la Teamnet

commas_start

Daca e sa sumarizez cei doi ani as spune: multe proiecte, multe lucruri de facut, multe lucruri de invatat, termene ambitioase care te forteaza sa fii eficient si sa gandesti creativ, consultanti exceptionali de la care se poate invata. Pentru mine a fost locul perfect pentru accelerarea carierei. De asemenea, locul unde prieteniile care se leaga, raman pentru totdeauna. Locul unde motto-ul „work hard, party harder” e o axioma si nu ceva de demonstrat.

commas_end

Alumni

Oana Criscov,

Investment Manager

commas_start

Cel mai mult mi-a placut la Ensight faptul ca eram o echipa intotdeauna gata si capabila sa rezolve orice tip de proiect. Pentru mine Ensight a fost o scoala. Am invatat acolo cum trebuie sa fii profesionist in orice faci, indiferent daca munca ta va ajunge pe masa Partenerilor sau la clienti. Experienta de acolo m-a invatat cum sa abordez noile provocari, noi industrii si noi situatii. Toate proiectele si experientele pe care le-am avut la Ensight m-au ajutat sa creez o baza solida pentru cariera mea de astazi.

commas_end

Alumni

Sorin Buga,

VP South Eastern Cluster

commas_start

Sa descrii in cateva cuvinte experienta intr-o firma de consultanta ca Ensight este practic imposibil. Asa ca voi incerca doar sa dau o idee, ca o prefata a unei carti pe care nu vrei sa o lasi din mana odata ce incepi sa o citesti. Respectul pentru client este intotdeauna in centrul modului de gandire Ensight. Ce ii este necesar, ce poti face mai bine si mai repede, cum poti contribui cu valoare adaugata semnificativa. Acest lucru este in ADN-ul unei echipe tinere si ambitioase, cu o cultura organizationala precum rar intalnesti. Sa livrezi intotdeauna peste asteptari si sa dezvolti continuu echipa, pare simplu. Credeti-ma nu este, insa de asta m-am bucurat cel mai mult alaturi de ei. Deci in esenta este “Ever increasing brain power humbly serving clever customers”.

commas_end

Alumni

Gabriela Croitor,

Human Resources Manager Romania, ECOLAB

commas_start

’Lucrand pentru Ensight am avut privilegiul de a colabora cu profesionisti in consultanta de management, consultanta fiscala si manageri de proiect ce abordeaza si promoveaza catre clienti cele mai inovatoare metodologii si solutii. M-am format intr-un mediu de lucru in care eficienta si rezultatele masurabile sunt definitia performantei. Am observant ca dezvoltarea profesionala este asumata atat de companie, cat si la nivel individual.

Am considerat mereu ca Ensight este un model de referinta pentru oportunitatile pe care le ofera consultantilor sai de a evolua professional, in mod permanent, prin programe de instruire, expunerea si implicarea lor in proiecte de studii de piata cu impact si nu in ultimul rand, prin proiectele complexe pe care le atrage din partea clientilor.

commas_end

Alumni

Adriana Miu,

Manager – Operations Strategy at KPMG Management Consulting

commas_start

Intr-un fel sau altul, fiecare dintre noi are un loc care ii marcheaza viata profesionala, indiferent de alegerile profesionale ale fiecaruia. Acel loc care te motiveaza sa fii curios, sa experimentezi mai mult, care creeaza o fundatie si ne formeaza profesional. Poate chiar fara sa realizam acest lucru. Ensight este acel loc pentru mine. Uitandu-ma in urma, la Ensight am descoperit ce inseamna consultanta de management de calitate. De la implementarea efectiva a proiectului pana la managementul relatiei cu clientul. Si ca si avantaj, am descoperit acest lucru in timp ce dezvoltam prietenii de lunga durata. Multumesc Ensight!

commas_end