Valorile Ensight

Ensight a crescut si s-a dezvoltat in jurul unor valori care au definit de la bun inceput munca noastra si modul in care alegem sa o ducem la bun sfarsit.

Credem ca aceste valori reprezinta esenta a ceea ce suntem si a ceea ce vrem sa devenim pe piata romaneasca de consultanta. Lucrand in spiritul lor, credem ca putem deveni mai buni, mai performanti, mai apropiati de clientii si de colegii nostri.

ENERGIE

Activitatea noastra este definita de dorinta de a face lucrurile sa se intample si de a lua noi initiative, indiferent daca este vorba de proiecte, de discutii cu clientii sau colegii nostri. Mergem mai departe de fiecare data si gasim in noi si in ceilalti resursele si motivatia pentru a evolua si pentru a reusi in tot ceea ce ne propunem. Sursa energiei noastre este pasiunea pentru ceea ce facem si determinarea de a face lucrurile bine, bazandu-ne pe increderea in puterile proprii.

Cultura Ensight

Cheia succesului nostru sunt oamenii competenti, motivati si pasionati de consultanta. Noua ne place cu adevarat meseria de consultant.

Suntem o organizatie de dimensiuni care ne permit sa putem avea discutii directe, indiferent de nivelul ierarhic sau de senioritate.

Oamenii sunt promovati pe baza de merit. Dincolo de lucrul pe proiecte, incurajam implicarea in viata companiei.

In cultura noastra sunt incurajate: initiativa si proactivitatea, dorinta de a fi parte din solutie, perseverenta in obtinerea rezultatelor, flexibilitatea si agilitatea de a lucra simultan pe mai multe proiecte, capacitatea de a lucra independent.

La Ensight angajam pentru atitudine si facem training pentru abilitati.

Copyright, Ensight Management Consulting, 2020