Echipa manageriala

Ensight Management Consulting are o echipa manageriala multinationala de Parteneri cu o vasta experienta, care au fost implicati in proiecte ample de transformare in numeroase industrii, atat la nivel strategic si tactic, cat si operational.

Robert Maxim
Partener Fondator

Robert Maxim are o experienta profesionala de 25 de ani in consultanta de management. Pana in anul 2000, cand a infiintat compania de consultanta Ensight Management Consulting, a ocupat functii de conducere in companii multinationale de prestigiu: Manager al Departamentului de Consultanta din cadrul KPMG Consulting, precum si e-Business Head in cadrul Citibank Romania. In prezent, detine functia de Partner la Ensight Management Consulting.
Robert Maxim este Consultant Certificat in Management (CMC) si Auditor Certificat de Sisteme Informatice (CISA). A absolvit Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, obtinand licenta in Drept International, precum si diploma in Management Financiar la International Business School din Bristol (Marea Britanie). De asemenea, a absolvit programul MBA din cadrul École Nationale des Ponts et Chaussées din Paris (Franta).

Mihaela Danalache
Partener

Mihaela Danalache are o experienta profesionala de peste 30 de ani in contabilitate si taxe, din care mai mult de 20 de ani in consultanta de afaceri. Are competente in management financiar, redesign procese financiare in cadrul proiectelor de transformare a companiilor (reorganizari, restructurari, implementarea sistemelor informatice integrate), expertize contabile, asistenta contabila, consultanta fiscala. Este expert contabil, consultant fiscal si auditor financiar. Pana in anul 2005, cand s-a alaturat in calitate de Partner companiei de consultanta Ensight Management Consulting, a ocupat functii de conducere in companii multinationale de renume: CEO in cadrul TMF Gontard, Director al Departamentului pentru servicii contabile si salarizare in cadrul KPMG Romania.
Mihaela Danalache a absolvit Facultatea de Finante-Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, apoi a obtinut Certificatul MBA in Afaceri Internationale la Universitatea din Bristol, Marea Britanie si a absolvit programul Executive MBA in Afaceri Internationale la École Nationale des Ponts et Chaussées din Franta.

Roland Teufel
Partener

Roland Teufel are o experienta profesionala de peste 25 de ani in consultanta de management si strategie. A fost Vicepresedinte in cadrul companiei Capgemini si a participat in calitate de Account Executive al companiei Capgemini la procesul de transformare al Petrom. De asemenea, a fost Program Manager pentru proiecte mari de transformare si restructurare, a coordonat si a participat in multiple proiecte de Fuziuni si Achizitii, precum si numeroase proiecte de strategie si organizare pentru clienti, organizatii multinationale. Incepand cu anul 2008, detine functia de Partner in cadrul companiei Ensight Management Consulting.
Roland Teufel a absolvit programul MBA in General Business Administration in cadrul Hochschulefuer Wirtschaft Pforzheim (Germania) si Universitatea din Brighton (Marea Britanie).

Harald Ditter
Partener

Harald Ditter are o experienta profesionala de peste 20 ani in implementarea sistemelor SAP/Technology. Din pozitia de Vicepresedinte al companiei Capgemini Consulting din Germania, a condus “SAP/Technology” din cadrul departamentului de servicii regionale SAP-EEA (Germania, Austria, Elvetia si tarile Europei Centrale si de Est). De asemenea, are o experienta de peste 10 ani in managementul de proiecte pentru sectorul Petrol si Gaze si mai multi ani de experienta in solutii de e-Business. Este expert in solutii tip Package Integration si Standard Software (in principal SAP R/3). A fost Director al liniei de servicii eCommerce in cadrul Ernst&Young Consulting din Germania, precum si Program Manager pentru implementarea SAP a proceselor financiare din cadrul Petrom Finance si de logistica din cadrul Petrom Bucuresti. Incepand cu anul 2008, s-a alaturat companiei Ensight Management Consulting, in calitate de Partner. Harald Ditter a obtinut diploma de inginer in domeniul industrial in cadrul Universitatii din Karlsruhe (Germania).

Copyright, Ensight Management Consulting, 2020