Responsabilitate sociala

responsabilitate_sociala
In acord cu valorile si misiunea asumata, Ensight contribuie la ameliorarea mediului social dedicand timp, energie, competente si suport financiar unor proiecte de dezvoltare a potentialului tinerilor si a activitatilor culturale din Romania.

Compania noastra a desfasurat cu succes mai multe proiecte (workshop-uri, programe complexe de training, sponsorizari, internship-uri, concursuri) in colaborare cu diverse asociatii studentesti AIESEC, ADVICE, ASER, VIP (Business Club, Econosofia).

Anual, compania noastra ofera programe de internship studentilor talentati, interesati de consultanta in management. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati pagina de Cariere.

Totodata, suntem interesati sa sustinem evenimente culturale de calitate cu scopul de a facilita si incuraja dezvoltarea si consacrarea tinerilor artisti din Romania. Unul dintre proiectele de care suntem mandri este Festivalul International de Muzica de Camera « SoNoRo », pentru care Ensight a fost sponsor la editiile din 2006 si 2007.

O alta directie de actiune pentru programul nostru de responsabilitate sociala o constituie sustinerea unor tineri sportivi pentru obtinerea de performante remarcabile in domeniul lor. Astfel, de mai multi ani, Ensight sponsorizeaza Clubul Sportiv “Delfinul” , unul dintre cele mai bune cluburi sportive private pentru tineri la nivel national. Click aici pentru a vedea rezultatele obtinute de sportivi in anul 2011.

In octombrie 2010, Ensight Management Consulting a sustinut crosul Casiopeea dedicat luptei impotriva cancerului la san si organizat de Camera Franceza de Comert si Industrie din Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. Andreea Visanoiu, Andra Tatuta si Roland Teufel au reprezentat cu succes firma noastra la acest eveniment care a reunit peste 1,000 de participanti din partea a 17 companii printre care s-au numarat GDF Suez, BRD Societe Generale, Renault Group Romania, Apa Nova Bucuresti si Groupama Asigurari. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul evenimentului : http://www.casiopeeacros.ro/ro/cancerul-la-san/proiectul-beneficiar.