Valorile Ensight

valorile_ensight
Ensight a crescut si s-a dezvoltat in jurul unor valori care au definit de la bun inceput munca noastra si modul in care alegem sa o ducem la bun sfarsit.

Credem ca aceste valori reprezinta esenta a ceea ce suntem si a ceea ce vrem sa devenim pe piata romaneasca de consultanta. Lucrand in spiritul lor, credem ca putem deveni mai buni, mai performanti, mai apropiati de clientii si de colegii nostri.

ENERGIE

Activitatea noastra este definita de dorinta de a face lucrurile sa se intample si de a lua noi initiative, indiferent daca este vorba de proiecte, de discutii cu clientii sau cu colegii nostri. Mergem mai departe de fiecare data si gasim in noi si in ceilalti resursele si motivatia pentru a evolua si pentru a reusi in tot ceea ce ne propunem. Sursa energiei noastre este pasiunea pentru ceea ce facem si determinarea de a face lucrurile bine, bazandu-ne pe increderea in puterile proprii.

CURIOZITATE

Intotdeauna vrem sa stim mai mult. Curiozitatea ne inspira sa cautam conexiuni intre lucruri, sa intelegem situatiile complet si corect, sa gasim solutii la probleme. Avem in permanenta o minte deschisa si pregatita pentru schimbare, indiferent daca suntem pe un drum cunoscut sau deschidem unul nou. De aceea suntem arhitectii inovatiei in industria noastra.

CAMARADERIE

Spiritul de echipa si camaraderia sunt constante ale relatiei noastre, indiferent daca e vorba de clienti, furnizori, parteneri sau colegi. Camaraderia ne motiveaza sa lucram impreuna si sa cooperam pentru a depasi presiunea timpului, lipsa sau abundenta informatiilor, diferentele culturale si alte provocari. Camaraderia ne ajuta sa gasim in colegul de langa noi un prieten.

PERSEVERENTA

Dorinta noastra de reusi si de a ne depasi limitele este promisiunea noastra catre clienti. Garantia calitatii solutiilor propuse deriva din exigenta noastra pentru lucrul bine facut si din preocuparea permanenta de a intelege si de a gasi cele mai potrivite solutii.

FAIR PLAY

Facem ceea ce spunem si spunem ceea ce facem. Actionam responsabil in fiecare situatie si prezentam lucrurile asa cum sunt. Jucam cinstit pe orice teren, indiferent de situatie sau de arbitru. Dorinta noastra de a fi cei mai buni incepe si se termina cu aspecte ce tin de esenta caracterului Ensight: etica si responsabilitate.